Sunday, February 7, 2010

genting highlaand :D

smlm pegi genting highlaaand dgn kak iyan, boyf kak iyan, tsha shaneena, n kak nelly :D
mulaa2 gerak pkul 9 mcmtu but then dah smpai dkat simpang nak masuk genting yg dkat atas bukit tu, temperatuure kereta kak iyan dah naik gilaa kot, smpai berasap2 so kitorang lepak jap kat situu igtkaan bole elok skali tu dorang kataa jom naik bas/ taxi, kereta rosak. so fine laaa, ikuut je. naik taxi, kitorang bising gilaaa kot. couple yg ad skali dlm taxi tu pulaak senyaap gila. hahaa lpastu tsha capture gmba kitorang dlm taxi, suruh send kat peaah. ade ke peah ckap kitorang tipuuu, celakaaa betul -.- nak bukti sgt, amek kaaau berpuluh gmba kitorang amek hahaaa :p SUMPAAAAAH BEST MCM NAK MATIII smlam, plg best sbb beli ticket express, boleee potong line orang. tapi mcm celakaaa bilaaa dorang maki kitorang, i was like kau pehal aku bayar mahal2 nak dpt express ticket kau nak maki aku pehal en, kau nak cepat mcm kitorang, kau beli aa express ticket jugak hahaaaa :p plg syooook masaaa naiki corkscrewwww, sumpaaah best sbb mcam nak terbalik doh naik bendaaa tu, plg taktahaaan tgok mukaaa akuu mcm orang meneraaan berak hahaaa camera pulak betul2 kat depan mukaaa akuu, celakaa betul hahaa tapii best gilaaa babe, gmbaaa kitorangg bnyak tapi lepas delete2 tggal skit hahaaa naik kabel serious takut sbb bilaa bayangkan jatuh dlm hutan, omg takuuut bhaiii buatnyaa aku kenaa mkan dgn harimauu astaghaaa :0 n oh masaaa tgah amek gmbaaa dpan science lab, tibaa2 ada sorang foreigner kot dtg sbelah akuu pegang blkg kitorang, diaa ckap nak amek gmba dgn kitorang, hahaa sumpah lawaak masaa tu, lagi2 bilaa tgok balik muka tsha masa dlm gmba tu, haha :p
but it was fuuuuuuuun at all, thnks kak iyaaaan, kak nelly, tsha, n also boyf kak iyan :D ni first time kot pegi gentiiing heee :D



*kak iyan; kawan kakak tsha
kak nelly;kakak tsha


yours sincerelyyy,
naniesuffianliim <3 data-blogger-escaped-span="span">