Sunday, March 14, 2010

4P ; 416

IRFAAAAAAAAN LOSERR

time bm

I; wweeeh nak buat ape ni?
N;cari cara2 nk solve rumusan
I;first kena buat ape?
N;baca arahan
I;then?
N;cari kata kunci
I;kata kunci tu ape?


*sabaa jelaa


masa rehat

akuu tlanggar herman then akuu ckap aaa, ehh bapak diaaa!
then you know whaat? irfan yg coincidencely ad kat situu ckap ; ape bapak dia? bapaak kaau aa!
then the whole class gelak mcm nak matii, pergh celakaaa betull

balik dr lab fizik

akuu jalan blkg fauzan,imran<3 N IRFAN.
then fauzan dgn kwan dia main baling2 batu, skali tuu batu tu kena kat shoulder aku, perghh apelagi akuu dgn spenuh tenaganyaa jerit aa ; OHMYGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!
then irfaaan dgn mukaaa annoying nye ; WHAT? OHYOURGOD?
perghhh, sakitnyaa hatii. bole dia reply mcmtu, bukannya nk tlg ke , tanyaa whether aku okay ke tak, tp buat aku maluu seumur hidup lagi adelaaa , pfffftt -.- n agaaaaaaaaaaaaaain, smua yg kat belakangg kitorang dah tgelak2 mcm nak terburai isi peruuut -.- pergh celakaa sial akuuu asyik kena je -.-



presentation sjarah

time aku nak present je, dorang gelak2 perghhh menyirap sial
then turn aku nak ckap pulaak aa en, baru je kluar 1 patah kataaa dr mulut aku, dorang dah memekak then pggil2 nama irfannn huhhh spanjangg presentation tu mmg akuu kenaaa bahan jelaa dohh, n also mayaa critaaa masa akuu tgah explain psal pendidikan di tamadun mesir purba, fahmi siap bisik2 dkat irfan suurh tgok akuuu , ehh bpaaak aa tension sial
so starting frm situu, aku asyik kenaa keneng2* je dgn irfan tuu. ape2 yg bkaitan dgn irfan, dorang mesti sebut namaa akuu. dah tu time prep, irfan dgn fauzan sgajaa je ckap kuat2 , dgn niat nak suurh akuu mrah. perghhh angin gilaaa akuu. so spnjg last week, time prep petang je mesti akuu gaduh dgn 2 mangkok tuu perghhh bole naik tekanan darah akuu wehh dduk situ, smpai tak dtg bulan fr abt sbulan weh. hebaaat gila dorangg kan smpaai period aku pun takut nak keluar hahaaa :p n also, fauzan siap bgtaaau kwan2 diaa doh psal aku dgn irfan, tktau ape motif dia -.- so stiapkali aku jumpa fauzan dgn kwan dia dkat mana2, esp dkat class n koop, dorang siap gelak2 kat akuu perghh looooser gila mmg la akuu rasaaa nak baling je mesin fotostat dkat mukaa fauzan tuuu essssh sabar jelaa

KALAUKORANGPERASAN,
*prangai IRFAN ni sbijik mcm SYAZANI ANAK TAHER,
*prangai FAUZAN LOOSER ni pulak sbijik mcm HAZIQ, tapiii 1000x lagi annoying than haziq dohh -.- dorang ni buat aku rasa mcm dkat smksec10 je doh, smetimes rasa nk nangis sbb biasanya bilaa aku kenaa bahan, mesti ade je tsya n amnda yg tlg backup :(


AKUUU prefer kena gossip dgn IMRAN DANIEL lagi than kena gosip dgn IRFAN , EEEEEUUUUW -.- haahaaa imran tuu hnsem plus cuteeeee :D dia akuu punyaaa tauu heee <3 style="color: rgb(102, 51, 51);">respons bilaaa aku pndg diaa haha ni tipu je :p tapi part plg best, bilaa farah takde sbelah akuu, mesti dia akn dtg dkat row akuu n buat2 konon nak ckap dgn herman/sheron/aishah/kinaah hahaaa yg ni betul ehh, takde tokok tmbah :p takcayaa sudaah, fr sure aku tak btepuk sbelah tgaaan heee :D
*faktaaaaa; klau budak GOV masuuk asrama, takkesa la sbp or mrsm, mesti korang akn mgantuk dlm kelas. klaau yg lg extreme, siap tido lagii dr pkul 8 smpai pkul 2, hahaa, mcm akuu la tu.


urs sincerelyy,
naniesuffianlim HOTTIE <3