Sunday, March 14, 2010

dear diaryyy

17 feb
dtg pkul 8, dgn smgt bkobar2 nak dftar but then bila tgok rmai gilaa yg bwak gang dorang masuk situu, pergh rasa mcm nak balik kd je doh sbb aku tak jumpa hafidz dgn azmer pun, dorang dua jela yg aku kenal masa masuk sini sbb prempuan2 yg lain takde menunjukkan tanda2 yg dorang nak bekenalan dgn aku pun hahaa :p masa masuk dewanbendahara, kitorng dduk blkg family fauzan, tapi masa tu tktau lagi yg dia tu sma kelas n sama homeroom dgn aku, so pndg dia mcm tu jela kan, takkan nak beramah mesra pulaak dhla dia buat muka kerek je depan aku, mentang2 kau pkai name tag mrsm serting, aku pkai lencaana smk sec10 je hahaaa :p dah habis smua tu, pergi bilik konon2 dgn hrapan bilik aku antar bilik yg plg lawaa, tapi bila masuk, pergh hancur luluh hatiku hahaaa masa tu pulak family maya masuk, n kenal2 smua tu. dah habis kemas2, then ade taklimat ape tah. habis taklimat, masuk blik smula. there i met aneez n farah, my roomates. masa mama nk blik tu mmg banjir gilaa aa, aku mnangis mcm nak mati ye aa first time ever masuk asrama -.- plus phne aku bg kat mklong, pergh bayangkanlaa mcm mana nk hidup without phonee? sabar jelaaaa

18 feb
pjumpaan homeroom yg ptamaa, masa tu aku seniri takpaham amende homeroom tu hahaa lama2 baru tau, yelaa en aku en budak goverment, takpenah wujud pun istilah homeroom, dorm, n sgala yg bkaitan dgn ASRAMAAA dlm hidup aku wehhh -.- then ade activity, kitorang kena lukis gmba sndiri then kenaa pas2 smpai kita dpat gmba org lain. so aku dgn farah make a deal, farah lukis gmba aku n aku lukis gmba dia sbb aku igt dia lukis lawa. skali tu, aku lukis lagi lawaaa tapi sebab dah buat deal, tpaksaa redhaa jela. dah shuffle gmba tu, aku dpat gmba IRFAN, n unfortunately IRFAN pun dpt gmba AKU ! masa turn aku nak tunjuk gmba irfan yg aku dpt, mmg aku main bedal je tekaa ape yg dia ni suka buat n pndgn luaran dia, hahaa skali tu dia kata betul, so aku mmg bole jadi tukang tilik aite aite? heeee masa turn irfan nak tunjuk gmba aku, pergh mmg taksabar aa en, ade ke patut dia tmbah jerawat dkat muka aku n hitamkan semuaa gigi aku dlm gmba tuuu? perghhh celakaa* betuul mmg hot gila aku masa tu, rasa nak terbakar pun ade jugaaak huhhh sabar jela aku igt masuk skola baru dah takkan jumpa zani or spesies2 yg sama dgn zanie, skali tu jumpaaa jugak hailaaaa -.-

27 feb
supposely takbole balik rumah, tapii dsebabkan rmai parents yg call cikgu2 n mintak pmohonan pulang bmalam dluluskan, ckgu bagi kitorang balik! yeaaaay ILOVEYOU WARDEN TGB :D hari jumaat tu seriously penat, aku tidur dr pkul 1 pg smpai pkul 4 ptang, hahaa amek kaauu tido mati sial


29 feb
kena balik tgb , masa tu maklong pun ade skali, perghh mmg dr pagi tu aku asyik nangis je weeehh smpai bengkak2 mataa aku doh masa nak dftar dekat pondok warden. haritu pulak aku bru igt yg aku lupa nak hnta kad outing masa balik harituu, so warden yg jaga tu ckap kad aku kena tahan, perghhh lagilaaa lebat airmataa aku turun dohh sbb aku plg taksuka nak pegi bilik warden n nanti rekod ksalahan aku kena isi :0 masa mama nk balik, aku nangis gila2 kot , sbb ma ckap dia takkan dtg smpai lah aku sakit or demam or ape2 emergency SHJ . huh sabar jelaaa kan sbb parents roomates aku evry 2 weeks dtg tgok ank dorang, tapi aku tkurung je dlm dorm ,mana tak syahdu time tuu :0