Thursday, April 22, 2010

in the midst of hardship

monday ; ENGLISH , CHEM
tuesday ; ADDMT, BIO
wednesday ; PAI, BM , MATH
thursday ; PHYSIC, SJ

n as usual, akuuu tak study fr this UPSS 1 ,n chance utk jadi LDP MMG SGAAAAAAAAAAT CERAH hahaaaa :D
exaaam kali ni sgguh cmerlaaang, terutamanyaa subjek AGAMA ISLAM & SEJARAH,
PAI - part tajwid & ayat hfazan ; TAK BACA LGSG -.- yg mad lin aku pegi bantaaai ihfak hakiki, yg mad arid lisukun aku pg bntaai idgham mislain, hailaaa nasib laa kena lari pdang 20 round nantii sbb ustaz ckap sapa dpt bwah 80 kena lari pdang ikut mrkah yg ktorang dpaat -.-
SJ - TAK BACA CHPTR 2 & 3, part esei mmg hancuuur aaaa :0 yg kastaa dlm tmdn indiaa aku pg jwab hambaa dan buruuh, hahaa bijak kaaan? ckgu farizal* je yg boleee ajaar akuu eheee :D
BM - krgn merepeeeeek , ckgu daud mstii bangga gila dpt anak murid mcm akuu (:
BI - lagilaaa bagus, ayaaat mcm keling siaaal hahaaa bantaaai jelaa



plan nak bgun pkul 4.30 pagi td sbb nk bca sjrh, tapii terpaksaa berkorban msaa tu utk memuaskan nafsu tidooo heeee :D so paper sjrh tadi mmg bantaii habis2aan bhaaaii , pljr cmerlangg nii hahaa
peeps , wish me luck yeaah fr the FINAL SEM 1 bulan 5 nntii , hopefully lg better thaan upss 1 ni , AMIIIIINN (;
*cant wait fr the schl hols june nantiii! :D rindu nk jumpaa haikaaaal<3 , awwww :( cepatlaa masa ni bjalaaan -.-