Thursday, April 8, 2010

inspection bodoo :0

smalam lpas prep ade budak f4 hilang laptop, broadband, & charger -.-
so ldp buat spotcheck pkul 6 cmtu. then gerak surau nak smyg mghrib & isyak. suddenly, ustaz hmbail, warden plg comel ckap budak pmpuan smua kne tggu lpas smyg -.-
beg smua kena tggal sbelah tmpat budak laki , then warden smua check aa beg2 tu. nasib je aku smpat bedal phone dgn purse, kalau tak mmg sah aa phone aku kenaa tayang kat dpena tuu :0
dah tu ade jumpaa satu phne tu, ustaz siap bacaa sms dia guna mic doh, bapaaaak aa -.-

pkul 10 , smua kena tggu dpan bilik utk tggu ustaz spotcheck bilik ktorang -.-
OMG ! aku lupa nak kemas drawer bwah katil , dhla dlm tu ade pkaian kecil yang bterabur, tak lipat lgsg weh! dah tu, dgan singlet bersepah2 dlm tu, cmpur dgn kettle , smpur dgn deodorant, perrgghh mmg laa mmalukan yg teramat sgt :0
masa bilik sbelah kenaa check dgn ustaz hambali, dia jumpa charger dayah. pergh, dia cmpaak charger tu dari ats ke bwah, bunyi dia perggh, mmg tak sanggup nak dgar weeh, komponen2 dlm tu tah rosak ke tah aku pun tktaaau, ksian dia doh, lpasni nak kenaa fikir manaa nak cekup charger kat BNDAR TERSAYANG, BNDAR JASIN NI -.-

time blik ktorang punya turn, ustaz hairunizam yg check kan, masa dia check maya punyaa, okay je sbb smuanyaa kemas gila. tersusun rapiiii :D but then smpai kat katil akuu, ustaz terus bukak drawer bawaah. OMG! WAKTU ni la mmg saaat kemuncak , budak sbelah smua serang blik aku bhaiii , masaa ustaz check drawer bwah tuu , pergh ustaz siap mengucap doh hahaa sabaar jela ustaz, sayaa tau sayaa ni pmlas, tapi tlgla jgn bgtau budak klas ktorang psal bnde2 ni. dhla dlm loker akuu baju smua bnyak taklipat, dah tu mkaanan mmg bnyak gila aa, stok maggi, stok candies, stok air kotak -.- hahaa tapi stok ni rasanyaa dpat tahan dlm 2 mggu je kot eheh :D
dkat loker bwah lagi teruk, but then mlas aa nk ckap. maluuuu :0 hahaaaa

ohh i guess this story end here. i gotta go ! chaaloo <3