Friday, May 7, 2010

final sem 1 is just around the corner

baru je habis exam , dah nak exam lagii , penderaan seksual betul =.=


result exam haritu ;

BM; 80
SJ; 58
AG; 75
BIO; 71


tak taaau la ape nk jadi dgn anak lim sorang ni, result mcm budak lower form je -.-
exam final sem ni tah ape nk jd pun tktauu,wish me luck yaw peeps <3

*harini last day budak ayermolek kat skola kitoraang, aww gdbye ZACH<3 , gdluck yeah dkat ayer molek, even skejap je dgn ktorang, tp kitorang dh anggap kau mcm clssmtes ktorang doh :D


lots of love,
nanie lim