Sunday, June 13, 2010

deep n deeper

believe it or not? aku dah rindu nak pkai baju putih,kain biru. n pegi smkseksyen 10 ! dduk kat tgb mmg b uat aku gilaaa, especially when aku rasa nk giveup study fr exam, n tension dgn lifestyle kat sana. aku rasa mcm nak back off n tggalkan tgb. sorry ma n teachers but seriously taktahan. bukan taktahan dgn kawan2, just cara skola tu buat kitorang tgbians tension doh. supposely bg la masa rehat tu lebih skit. ni tak, sehari bole kira je brapa jam aku membuta. tula sbbnya kalau kat rumah mmg aku qada betul2 doh tido haha. tu tak kira lg brapa kali je aku skip prep sbb nk siapkan hw dkat dorm sbb jalan nak pegi class je dah 15 minit, mmg buang masa jela pg class en. hw pulak klau skit2 takpe gak doh, ni smpai menimbun, aku yg pemalas ni pun dah keluar aura pemalas tahap petala kelapan nk siapkan. naik beruban aku mghadap mndealah tu. maybe sme kind of peeps bole tahan dgn lifestyle mcmtu, but its hard fr me. yela bfore ni dah biasa dgn lifestyle budak skola biasa, hw siapkan last minute, dtg lmbat skola, lepak, suka spend time dgn bnde tak bfaedah. huh maybe nanti dh lama2 baru aku bole accept bnde ni kan. well everything changes kan. aku rindu nak lepak dgn adilians, cite merepek2 smpai aku kena maraah, hahaaa. skrg kat tgb, smua tu takbole buat doh. mmg culture shock gila weh. thats all kot fr now, penat gila ni sehari tak tido hhaa stayup mlm tadi sbb mghadap mndealah ni je. hahaa bijak kan anak lim ni? takpelaa as long as bole release tension. ciao , n oh wish me luck peeps, MAGS 7 , iloveyouguys no matter what <3 frget me not yeah :D