Friday, June 25, 2010

notitle

its already 4 days kat sini , tp rindu kat rumah still tak hilang2 -.- rindu gila babi doh :( yelaa all this while dduk celah ketiak ma je kan mana penah pg mana2 jauh mcmni . baliik2 sini je aritu nangis mcm nak gilaa sbb tak sggup nak dduk kat sni dah . masa nk pg toilet smua ckap aku nangis dlm toilet sbb mata merah n hingus meleleh2 hahaa selekeh gila . tak sggup nak fkir nanti 2nd week of july dah nak exam LAGI , yeah dduk sini mmg bnyak sgt exam . baru igt nk rest relax dlu en but then dah habis seksa still kena study n stay up , huh stay up kat sini sgguh mnyeksakan sial . lg2 klau mgantuk time addmt or math, pergh mmg tempah maut laa namanya tu doh . btw result fr exam final sem 1 haritu dah keluaa , result mcm biasa la , takde yg mnyedapkan mata . smuanya teruk , esp agama , BIO , CHEM -.- thank Allah sbb sejarah naik gila frm 58 to 84 , heeee suka gila . bfore this nk dpat A fr sjarah mmg bole simpan dlm mimpi jela en :D tapi sgt sedih sbb bnyak subject DROP gila nk mati , tah2 aku ranking ke 200 ? omg hadoiy mcm mana nak jwab dgn ma klau dpt result teruk mcmni ? esok ade camp olimpiad, yeaaay finally bole keluar frm this holy maktab -.- tp tu pun smpai pkul 6 je, lpastu dah kena dtg balik dkat sini , takpela at least bole jejak kaki kat luar sekolah kan than dduk terperuk dlm maktab ni mcm dlm prison? dhla bilik pun dah ala2 penjara pudu , lokasi pulak dkat hjung dunia n pagar tinggi2 sebijik mcm penjara utk pesalah ksalahan berat -.- fr those yg nk apply fr mrsm , fkir2la balik doh haha jgn regret suda aa