Friday, June 25, 2010

trying fr puasa ganti :)

smlm first day , hhaa mmg mcm nak mati doh puasa kat sni , dhla block dgn klas sgt jauh , plus nk pg lab lgla jauh -.- so mmg kira kejayaan sgt la klau dpat puasa even sehari pun dkat sni hahaa banggaa gila ni sbb dpat ganti sehari , sbb klau kat rumah nk puasa tu mmg hrapan jela, sbb kat rumah dugaannya sgt lah mncabar -.-
smlm pulak kena pg timbang berat n amek tggi , fuuh dgn bangga nya aku pg timbang dgn hrapan trun la 1 kg sbb puasa, skali tu tak turun pun, naik 2 kg adela n tggi pulak makin trun, akuu ni terencat ke ape -.- huh arini still puasa lg , sbb aku tau nanti klau tak puasa msti mlas dah nk ganti lpas utu hahaa ehh dah habis masa rehat ni, ciao yeah peeps <3