Monday, August 23, 2010

ramadhan come n go

dear peeps ,i'm now in tgb, a big applause fr me bcse i didnt cme late, like aishah, farah, n iffah did ystrday yeaaa :D smlm balik tumpang aunty asma, but then tkejut beruk sbb tiba2 tnampak seorg makhluk specky dkat front sit -.- n he is A.H, one of the badar in tgb. i have a crush on him, believe it or not? hahaa seriously suka sbb dia pkai braces haha n also, dia tidak dgemari rmai, well like tasya's said, dunia dah tbalik, orang skrg dah tk suka org baik. ehhhh thats so wrong, aku suka je org baik, mcm F.A trsyg <3 color="#ff0000">taksedap. tp kurang menarik. mcm mana nk buat, bfore ni mkan lauk smpai 4-5 jenis. dkat sini 2-3 jenis je. haih org suka makan mmg ade mslh klau dduk kat sini time ramadhan. btw, i went home last weekends. best gila smpai nangis2 tknak balik sini, but i can't do nothing when ma dah mula buat tarbiah -.- dhla sbtu mlam tu rmai yg buka puasa dkt rumah, mmg teringat2 smpai kat sini , huuuu :/ n oh, next week supposely boleh balik tp brg utk balik raya tk kemas lg, so tkpela kot klau tk balik sbb 2 or 3 days aftr that dh nk balik , yeaaaaaay ! oh crap, bnyak gila i type, stop nanie stoppp. okayyy nila klau dah lamaa tk mmbebel, type mcm esok takbole nk blogging je. oh yeah, this week trial MARA dh start, huh atin ckap trial MARA ni susah, huh padan muka f5 hahaaa *evil laugh. astagha, tkbaik kan? tp ape nk buat, next yr junior buat dkt kitorang, so tahun ni kitorang buat dulu dkt senior hahaa , tu atin yg ckap eh, blame atin :D gdluck fr Arif, senior 10ians yg ade kat sini jugak , haha sounds funny sbb dlu masa kat sec10 tkpenah nk tegur apelagi nk kenal dgn senior. tp bila masuk sini senior yg tkpenah tegur pun buat2 kenal jela. haaa dah membebel lagi haha ciao <3

love,
nanie lim <3