Saturday, August 7, 2010

a u g u s t 2010 without you guys with me , uuuu :/

its august month already -.-
tak seda dah lama dah dduk kat tgb , without my mags6 , uuu eventho masa kat sana aku slalu kutuk maki caci korang tapi skrg rinduuu gila doh nk buat cmtu lagi kat koraaang , aww betul laaa korang ni dah mandrum akuuu , smpai siang mlm pagi petang aku teringat kat koraaang , hailaaaa koraaang , nanti aku dah balik, bentang red carpet awal2 utk akuu tau eheh excited gila nk balik kd , only God know hw excited i am to meet you guys tauu, terharuu tak dgr ayat akuu mmcni ? hahaa wait fr the slim version of nanie balik hahaa mesti ade yg tkejut beruk buat2 tak kenal kan nanti ?(esp ajiq, ahahaa haritu kau kutuk ckap akuu punya kaki besar kan ? sdgkan kau yg makin gemuk pipi dah bnyak jerawat perut dah makin flabby, kaki dah mcm drumstick ayam :p )haha aku ckap je nk kurus tapi it may happen tau haha tasya(both tasha), tulaah korang suka sgt ckap aku ni gemuk lemak mggelebeh la ape la, get ready nanti aku lagiiiii kurus than tasya nadzmi yg berat 55 kg and tsha neena yg berat 58 kg ahahaa taksabar nk kurus :D eventho dah 3 tahun puasa kat sana tapi time puasa jugaklaa berat makin naik hahaa takpe, this year kena try jugak , go nanie :D korang pun kena support aku jugak eh eh? err btw happy belated birthday to NAQIB RAFIEQIN ANAK LELAKI NORDIN (: , AISHAH ANAK PEREMPUAN RIDUAN <3>

HAPPY UPCOMING BIRTHDAY TO AMANDA A/P ZAHIDAL , SYAZA HANIS A/P HASNI , N NAJMUDIN A/L HASHIM , heart korang mcm nak gila <3



p/s ; tgah mood rindu dkat kd niii , uuuuu ;( sapaa nak bawak aku lari pergi kd mlm ni jugaaak? puh-leaaaaaaase