Tuesday, September 28, 2010

awesome!

shuuuuut :S i just finished my upss2 exam last week. gilaa punya penat study mcm nak rak, result tlg laaa ade imprvement skiiiit, stakat naik grade pun dah kira bsyukurr :D oh yeahh, sadis kan kitorang HAVETO amek exam on raya ke10? huuu wht can we do wehh? nak bantah kot klau bapak akuu ni HEP takpe gaaak en, so far schl is smehow cool! time smbutan hari rayaa lepas mmg raya gilaa, but i'm not in good mood sbb sakit peruuut yg teramat, tapi ttap gagahkan diri utk mencekik 10 btg satayy, kuih raya, nasi briyani spinggan n sempat jugak bergambar dgn clssmates trsyg <3 color="#009900">jerawat la muka bminyak la n bnyak lagi kcacatan pd muka yg smemangnya takbole nk get rid. haha tp bnda tu smua tk mghalang aku utk amek gmba dgn guys, n surprisingly, masa amek gmba dgn budak lakii, hahaa time tuu tgah dduk sbelah pres, tiba2 smua llaki dduk sbelah akuu, i thot nk letak mantan vp sbelah i, but then dah smua tolak2, bedal jela, takut gak kotkot badar dtg marah akuu dgn llaki en, kata pun maktab islamic,huuhh lepas dah habis jamuan rayaa tuu mmg dah agak akan kena sound dgn badar, but insaf skejap je lpastu buat balik hahaa dhla gmba aku dgn llaki bnyak jugak, tkpasal kena cop mencapub -.- n also sempat jugak buat atin jeless, aku amek gmba dgn im, hahaa crush lama yg skrg tak jadi crush dah , jd clssmate je:D n oh, sempat jugak ushar fzamn<3 color="#009900"> jamuan rayaa? tak ehh? hahaa lantak laa, asalkan aku sukaaa, aww <3> sgt dlm lab smpai tgan dah kaku nk type pnjg2, tp type pnjg2 pun mcm ade je org nak bacaa kan? tkpee :D hahaa ciaoo muahmuah\


xoxo,
naniesuffianlim :)