Saturday, December 24, 2011

farah hanna :)

haaha jusst now faarah called me, and like forcing me to go to her house. but its alreaaady laate kot so i refuse to go but then she like desperately waana me to go so i decided to go for shafiq's sake haha :D at first her auntie lookss like wannaa eaat me*thaaaat she's so garang haaha sorray aaaauntie :D bila dh smpai then i saw shafiq waiting us at the pondok, haha demi cinta sggup kau dduk situ sorg2 mcm org gila eh shafiq hahaa. since we dont know what to do so shafiq asked me to join him lepak dkt pondok so i was like ohh okay :) tunggu punya tunggu then farah called haha minah ni rindu ke ape haha mcm takleh je pggil kat pondok tu en :P aftr that lepak lama gila kat bwah khemah tu adoii smpai org catering tu dah kemas2 baru ktorg blah haha ksian org catering tu sorry la ktorg ni mmg takde arah tujuan skit haaaha. lepas tu lepak2 then shafiq nk balik so pg kat kreta n farah said that ade org akn hntar aku blik, so i was like saapa? dia ckp csn dia , huuh bia betul doh tkkan nk balik dgn strangers so i beg n beg her tlg la temaan aku but then dia ckp lek aah, csn2 laaaki aku je , kasuki n sorg tu budak f2 tade org laain n i was like WHAAAT? csn2 laki je? pergh mmg aku jadi mkanan dorg la kan, hahaa last2 naik dgn uncle farah so mcm tkdela bahayaa sgt hee thnks btw shafiq n farah :) shafiq sorry aku pecahkan telur yg farah bg tu hahaa