Wednesday, December 28, 2011

haters wont bring me down , in fact haters make me stronger

hahaa dulu kita bukan main susah nak rapat kan? betul ckp bestfr aku, relax n stay cool. nanti mesti aku menang jugak. well action speaks louder than word kan? hahaa thnks frnd sbb be there for me eventho its hardtime fr me to suit me there. hahaa kelakar bila igt balik time tuu masing2 nak bajet skola masing2 bagus, masing2 nak bajet masing2 bagus , pastu bila jln sbelah2 or kau dtg blik aku mesti kita jeling2 kan plg takleh blah time kau rosakkan heater aku, ahha mggigil kau nk dtg kat aku bgtau pkara sbenar kan hahaa funny bila igt balik aite? tp skrg kita dah baik kan? hahaaa syg kau aishah abd halim <3





toodles,
naniesuffianlim MC010B137 :)