Tuesday, December 27, 2011

last song

yeah since dah habis spm ni my life is getting bored. everyday routine sama je adoooii lama2 mcmni gemuk lerrr i haha :P i'm looking frwrd fr a job that at least 900 per month heee. bosan kot dduk rumah tgk tv online tgk movie onthephone texting lepak tido mkan -.- perghhh serious bosan kan kan kan? harharhar tula dulu time kat tgb takpena nk appreciate dorang sume skrg baru nk rindu jadah sume hahaa biasa la tu en. farah currently at lgkawi, meanwhile syieraa at perak. pergh sume jauh2 mmg bole jumpa la kaaan. babes bila nk jumpa ni aaadoii i seriously rinduuu korang oh. klaau kaat tgb sah aku dah sleepover kat blik syiera mlm ni haha then tukaaaaaa pergi blik atin pulak heeeeeee blik korg slalu jd mgsa aaaku en. paasstu tido lmbaat sbb boraaak tkk igt dunia haha esoknya subuh tatau ler pegi ke tak, haha aku rindu nk kejut kau farah sbb kau la manusia plg susah nk kejut subuh ohh haha naseb la laki kau nnt :p blik aku slaalu tido awaal haha ktorg mmg mcmni :p spm? pergh jgn ckaaaap psaaal tu sserious i'm scaaared of it. time spm haritu i haave done my best insyaALLAH :) but then risau kot ressult ni. deaaaar ALLAH please give me strength n give the best result for me STRAIGHT A PLUS AMIN. peeps do praaay fr me please, thnks.


xoxo ,
naniesuffianlim