Tuesday, December 27, 2011

old posts remind me of you

hahaa bila baca post lama teringat dekat boyf tersyg <3 haha act he's my bestfr, the best boy friend i ever had haha :D dulu time ade org nak kat kau , kau jual mahal haha kan dah susah skrg boyf tade sume tade haha. haha rindu time dolu2, time tu slalu je onthephone, mlm2 klau takdpt yr text mesti ade smething wrong. hhaa pastu bila midnight je you slalu call mgejut, suara i pulak time tu mesti rosak habis hahaa mcm tau2 je you nk call en :p i miss you baby sumpah i takcari lain daa. you selalu ckp i plygirl sdgkan bnde tu betul. haha i pelik oh mana you tauu eh sdgkan i tkpena bgtau you yg i flirt hahaa tp skrg sume dah lain, you masuk giatmara dah. i kat mrsm tu mnderita je sbb you takleh dtg tgk i. bila lukman dtg tgk i kat sana, you mrah2, merajuk takpasal2 sbb you igt i ade ape2 dgn dia. instead i takde pape pun dgn dia adoii yang oi :p naseb je kita penah jumpa even sgt rare kan haha rindu ohh time kita lepak sama esp first date kita mlm tu kat curve haha serious i cuak time jumpa you. dhlah time tu zaman jahiliah, adoii. kita otp lama pun time2 pntg je. slalu texting je, kdg2 tu time prep i almost KANTOI dgn ustaz sbb texting time prep, adoii tp i gagahkan jugak sorok phone dlm beg i hahaa kang klau kena rmpas mmg tanampak bayang dhla phone tu nnt hahaa :p time interval birthday kita 11 hari je, i siap countdown tauu hahaha c: serious sometime bengang jugak dgn kau ni sbb you slalu melepak kat mamak mlm2. pastu leka dgn shisha -.- you dhla smoke since stdrd 4 adoii mmg sah dah tempah kubur awal2 la you ni. so i think smpai sini je kot. haha iloveyou muhd k********* ahmad <3


xoxo,
naniesuffianlim