Saturday, January 7, 2012

hhaa

"nanie, otak die tak payah ckp la. ADD MT ngan MT memangkerja die. Selalu gak copy hw die. Kenal die dari Sekolah Rendah lg. Time tu semua bdk2 hingusan. Dlm kelas kalau die tak gelak kuat2 tak sah. Pastu die la yg bising2 dlm kelas..bile tibe2 die focus dalam kelas die marah orng laen yg bising2 pulak(padahal die baru bising td:D) Soo knowing you is a very great. Hope remember us. Kau kat Melaka aku kat Perak. Merata2 kita berada. Tapi hati kita tetap di Kota Damansara."



i found this in yr blog haha seriously aku rasa mcm nak balik mcm dulu, sorry sgt psal sume yg dah jadi, maybe it was my fault too. i just want the best frm you my dear bestfriend. but ALLAH know better rite? i'll be leaving this tuesday, so hope you are fine here w/o me the pengganggu hidup kau haha dah takpayah nk tweet bnde pelik2 kat twitter kau. aku appreciate kau as my bestfriend. thanks fr our memories together. i'll surely will not forget those moments. sayang kau R <3