Saturday, January 14, 2012

welcome

10 jan
okay baru nk packing sume then gerak. dah pulak sesat dlm uitm. ini sgguh lawak -.- sama blik dgn arina alhamdulillah, but then aku clas B and dia clas A. saba nanie

11 jan
okay class start at 8. semangat gila bgun pagi. last2 period, okay first day dah ALLAH uji. harini bet lecturer suruh buat ice breaking, tapi 2 class je yg buat ice breaking. 2 class lagi terus blaja, fine laa. got text from lukman, saying that tmrrow he gonna pick me up at 7am fr breakfast. hahaa thats if i bangun pagi la

12 jan
arina wake me up at 6.30, mmg takkan bangunla kan sbb class start at 10. have to cancel the breakfast. okay -.- mcm esok takda lagi je. ptg tu lepak surau while waiting fr class mrs chong, he texted ;i kat ptar, dtglah. n as expected, i takdtg hahaa

13 jan
haha penat gila naik bukit tu. nak sgt naik lift satgi sama je kena naik tgga gak adui. jumpa luqman dlm lift and gelak2 mcm ktorg je yg paham maksud gelak tu haha :D
and skrg di home sweet home. penat ah. kbai