Monday, February 6, 2012

woot

rinddddddduuuu :(

n ; sitiiiiiiiiiiiiiiiii!
s ; nanieee! ahha num mana kau pkai ni aduii
n ; 2345678
s ; okay.
n ; eh mana tasha? lama aku cntct tkdpt pun.
s ; dia hols dgn family at manado online pun stakat upload gambar
n ; siot je dia tu haha hilang mcmtu je, mana nk cntct kita en
s ; agak ah tp dia pi dgn mak n kakak dia je
n ; oh okay. eh kau buat ape skrg? kerja ke hahaa
s ; harini cuti la weh office hour je ktorg kerja
n ; korang buat ape je at office?buat kopi?
s ; palehotak kau! aku ngn amal audit tapi yg senang2 punya jela
n ; sumpah best! ajaaaaaaar aku siti aku debit credit pun lost lagi haih
s ; oh okay bila nk lepak?
n ; esok nak? at yr house heee
s ; okay dtglah tropicana indah
n ; okaaay. nnt ape2 aku roger
s ; tula kau pandai sgt, dulu amek pure sc tetibe amek acc pulak. hadui
n ; haaa dah ni mara nk sponsor, amek jela doh.
s ; nnt aku try ajak abg amal, dia amek acc gak.
n ; oh okay :) thaaaanks!
s ; what time dtg esok? klau awal aakak aku ade, bole la dia tlg skit2 nnt
n ; oh okaaaaaay gracias babe heee
s ; no biggie
n ; okayla gtg ape2 aku cntct okay boiii muah haha
s ; okaay haktuih bye <3