Saturday, March 9, 2013

go with the flow

salam.


alhamdulillah for everything, my life went great so far. just sometimes, ada jugak la benda2 yg tak dpt nak dielakkan, but yeah this is life y'know. ada masa kita kat atas, banyak masa kita kat bawah. Allah tu maha Adil, dia dah plan semua nya utk kita. baik dan buruk semua ada hikmah :) and tak dinafikan bila kita kat atas, ramai yg cuba nak tarik kita jatuh ke bawah. rambut sama hitam, hati lain-lain. hati orang kita tak dapat nak duga. mungkin ada yang berhati mulia, tapi  mungkin satu dalam seratus. even i myself bukan satu dalam seratus tu, tapi i am trying my best to be the one. insya Allah till then xx