Sunday, June 28, 2015

Alhamdulillah, i met her

tak semua orang tu kita boleh buat kawan
tak semua orang tu boleh terima kita dgn seadanya
tak semua orang boleh paham kita
tak semua orang tu boleh sabar dgn perangai kita yg kejap ok pastu in a seconds je boleh tukar mood cmtu je
tak semua orang tu ikhlas kawan dengan kita
tak semua orang tu betul2 nak jadi kawan kita
n the last thing is tak semua lawan tu kita takboleh buat kawan

and here i am, ended up with someone yg at the first moment i met her i was like eee bajet gila
dia tu ingat aku nak sgt kawan dgn dia ke hahahaha. thnk you fr accepting me, pakej skali dgn my flaws
thank Allah, i met her.